Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ:"ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ"

Διονύσης Σαββόπουλος.jpegΣημ. Greek Citizen: Ένας ένας διάφοροι προοδευτικοί "επώνυμοι" που ήταν πάντα υπέρ των μεταναστών αλλάζουν οπτική και όχι μόνο αυτό, αλλά το εκφράζουν κιόλας όπως πρόσφατα και ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος. Άραγε έπρεπε η κατάσταση να φτάσει σε αυτό το σημείο για να διαπιστώσουν ότι υπάρχει πρόβλημα? Σίγουρα δεν είναι αυτή η λύση απλά το θέμα μετατίθεται στα νησιά, αντί στην Αθήνα. Για την ώρα είναι τουλάχιστον θετικό ότι όλο και περισότεροι διαπιστώνουν και παραδέχονται το πρόβλημα γιατί μόνο αν παραδεχτούμε το πρόβλημα θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για την λύση.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδοποιού Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος μιλώντας σε εκπομπή για τη βία, με κοινή μετάδοση σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, πρότεινε τη μεταφορά λαθρομεταναστών και τοξικομανών σε νησιά με λίγους κατοίκους.
Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας λόγο για συνεχείς συρράξεις και πρότεινε να κηρυχθεί η πρωτεύουσα σε κατάσταση
εκτάκτου ανάγκης.
Όσον αφορά την πρότασή του για τους λαθρομετανάστες, σημείωσε ότι πρέπει η μεταφορά τους σε νησιά να γίνει υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ.
"Δεν μπορεί η Αθήνα να είναι  χωματερή όλων αυτών των ανθρώπων" είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι και οι τοξικομανείς πρέπει να μεταφερθούν σε περιοχές όπου δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση οι έμποροι ναρκωτικών.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα το οποίο ανέβασε στο Twitter ο χρήστης @doleros.

Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου