Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!!!!

τα .....παπαγαλάκια.jpegΌλοι εμείς είμαστε χαζοί και δεν ξέρουμε τι είδαμε και τι ακούσαμε κατά την προβολή του video με τον Ντομινίκ Στρος Καν. Ως γνωστόν το video ανέφερε ότι την ώρα που οι κυβερνώντες μας διαβεβαίωναν σε όλους τους τόνους ότι δεν θα προσφύγουμε στο ΔΝΤ και δεν υπάρχουν επαφές για αυτό με τους εκπροσώπους του ΔΝΤ, υπήρξε επί πολλούς μήνες υπόγεια προεργασία για να ενταχθούμε στο ΔΝΤ (πάντα μεταξύ των δεκάδων διαψεύσεων) για αυτό και οι επίσημες διαδικασίες ολοκληρώθηκαν μέσα σε ένα μόνο δεκαπενθήμερο.
Για αυτό το λόγο λοιπόν (επειδή εμείς είμαστε χαζοί) ανέλαβαν αφιλοκερδώς βεβαίως βεβαίως να μας εξηγήσουν τι είδαμε και τι ακούσαμε όλοι αυτοί που θέλουν το "καλό" μας. Και ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να είναι αυτοί από τους γνωστούς .........αντικειμενικούς δημοσιογράφους των επίσης γνωστών και αντικειμενικών ΜΜΕ??? Όλοι αυτοί οι "αγαθών προθέσεων" κύριοι και κυρίες ανέλαβαν να μας εξηγήσουν γιατί εμείς, είμαστε ανίκανοι να καταλάβουμε. Έτσι δεν είναι κύριοι και κυρίες "δημοσιογράφοι"?
Έτσι ακριβώς.Έτσι όπως όταν διαλαλούσατε τι καλό που είναι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ το
ΔΝΤ και η ΤΡΟΙΚΑ και πόσο φταίμε εμείς!!! για την κατάσταση της οικονομίας. Αλλά κύριοι και κυρίες έχω να σας πληροφορήσω ότι πλέον ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ!!!
Προς έκπληξή σας ξέρουμε και τι είδαμε αλλά και τι ακούσαμε, δεν χρειαζόμαστε την δική σας διαστρεβλωμένη επεξήγηση και μπορούμε επιπλέον να πούμε με βεβαιότητα ότι ξέρουμε τον λόγο που έγιναν οι δηλώσεις και οι ενέργειες που εκτόξευσαν τα spreads πριν μπούμε στο ΔΝΤ.
Είναι φανερό αλλά και λογικό το ότι αν δεν ανέβαιναν τα spreads θα μπορούσαμε με σχετική άνεση να βγούμε στις αγορές για δανεισμό και θα πήγαινε χαμένη τόση "υπόγεια" προετοιμασία για την είσοδο μας στο ΔΝΤ. Για αυτό η αδράνεα επί 5 και πλέον μήνες, για αυτό οι δηλώσεις περί χρεοκοπίας ,τιτανικού κλπ, για αυτό το Τ3 έγινε Τ10, κλπ. Σωστά?
Δυστυχώς είναι προφανές το γιατί έγιναν οι ενέργειες αυτές, όπως προφανές είναι το απύθμενο θράσος που έχουν οι ίδιοι που τις έκαναν ακόμα και τώρα να υποτιμούν την νοημοσύνη μας με την αγαστή πάντα συμπαράσταση των ΜΜΕ!!!
Υπόλογοι θα είστε και εσείς εκτός από τους πολιτικούς τα συμφέροντα των οποίων "εκπροσωπείτε".Ο ρόλος του καθενός θα αποσαφηνιστεί με τον καιρό. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ."Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" 

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου