Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΑΠΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΨΕΥΤΗΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΑΥΤΑΡΕΣΚΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!

αμορτισέρ.jpgΣημ. Μάλλον ετοιμάζουν "ηρωική έξοδο" για τον κ.Παπακωνσταντίνου και βάζουν έναν κατεξοχήν υποστηρικτή του Μνημονίου να τον ψέγει για την συμπεριφορά του!!! Δηλαδή τους ήρθε επιφοίτηση και τώρα κατάλαβαν τι παίζεται? Τόσο καιρό δεν το έβλεπαν? Άθλια επικοινωνιακά κόλπα!!!!
Αυτά και πολύ χειρότερα μπορούμε να του σούρουμε και εμείς αλλά τι νομίζουν? Ότι αν φύγει ο Παπακωνσταντίνου και μπει άλλος θα δεχθούμε το Μνημόνιο? Είναι μακριά νυχτωμένοι αν το νομίζουν αυτό!!! Δεν φταίει μόνο ο υπάλληλος, φταίει και ο προϊστάμενος του και η πολιτική που θέλει να επιβάλει!!!  Και η προπαγάνδα έχει όρια!!!!

«Προκλητικά ψεύτης», «υποκριτής», «αυτάρεσκος» ήταν ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του Σκάι κ. Γιάννης Αλαφούζος για τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, την ώρα που ο δεύτερος ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του καναλιού του.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή του Σκάι «Νέοι Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά και όσα υποστήριξε για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Γιάννη Αλαφούζου , ο οποίος έκανε καυστικά σχόλια στο twitter.
«Ο Παπακωνσταντίνου είναι προκλητικά ψεύτης στην συνέντευξη με τον Αλέξη Παπαχελά. Ντροπή, όλοι φταίνε εκτός από αυτόν. Ντροπή!» έγραψε μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο απέδωσε στον υπουργό «αυταρέσκεια, ναρκισσισμό και υποκρισία».

Greek Citizen
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου