Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

"ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ" -ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΩΘΕΙ???

maxairi.jpgΜετά την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη (Προστασίας του μετανάστη καλύτερα) έκρινε σκόπιμο να δηλώσει μεταξύ άλλων ότι έχει μειωθεί η εγκληματικότητα στην Αθήνα..... Αυτό, να πάει να το πει στους συγγενείς του Μανώλη Καντάρη αν έχει τα κότσια και όχι στις κάμερες.
Δηλαδή αν δεν είχε μειωθεί η εγκληματικότητα, τι θα έπρεπε να περιμένουμε? Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με την υπάρχουσα κατάσταση?   Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει απροσπέλαστο για τους Έλληνες. Η εγκληματικότητα καλπάζει!!!!!! αλλά εμείς χαιρόμαστε!!! γιατί .....έχει υποτίθεται μειωθεί. Ποιος τολμάει να κυκλοφορήσει στο κέντρο μόλις βραδιάσει? Μόνο η αστυνομία και αυτοί σε ομάδες!!! Έτσι έχει καταντήσει η πρωτεύουσα της Ελλάδας. Να μην μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει μετά τη δύση του ήλιου, λες και είμαστε υπό κατοχή!
Τι επιλογή αφήνουν στον πολίτη μετά? Καμία πέρα του να κάνει ο ίδιος ότι μπορεί για να προστατευθεί αφού η πολιτεία προστατεύει μόνο κατά δήλωση. Δεν είναι τυχαίο ότι εκκρεμούν μερικές χιλιάδες αιτήσεις για άδεια οπλοφορίας οι οποίες καθυστερούν εσκεμμένα να εγκριθούν !!! Πλέον οι πολίτες θα πάρουν το
νόμο στα χέρια τους και κανείς δεν θα μπορεί να τους κατηγορήσει για αυτό. Η ατιμωρησία και η αδράνεια από πλευράς πολιτείας αυτά τα αποτελέσματα θα έχουν. Μήπως όμως αυτό επιδιώκουν, να προκαλέσουν την αγανάκτηση των πολιτών και να πάρουν οι πολίτες στα χέρια τους το νόμο? Υπό κανονικές συνθήκες αυτό θα ήταν παράλογο. Εκτός αν με αυτή την εξέλιξη έχουν κάτι να κερδίσουν!!

Τι θα μπορούσε να είναι αυτό? Μήπως μετά από ένα-δύο περιστατικά αυτοδικίας να περάσουν διατάξεις "ασφάλειας του πολίτη" και να επιβάλουν με πρόσχημα την ασφάλεια έναν Big Brother με κάμερες, τσιπάκια, υποκλοπές και ότι άλλο μέτρο θέλουν αλλά δεν μπορούν υπό τις παρούσες συνθήκες ? Λέω μήπως...!
Κατά τα άλλα όσο τα σύνορα μας είναι τρύπια τόσο το φαινόμενο της εγκληματικότητας θα εντείνεται. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να το καταλάβει αυτό! Μόνο οι αρμόδιοι και οι ....προοδευτικάριοι ζουν στον κόσμο τους και δεν το βλέπουν, όλοι οι υπόλοιποι "οπισθοδρομικοί" ζούμε στον πραγματικό κόσμο και ζούμε καθημερινά τις συνέπειες αυτών των πολιτικών!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου