Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 13ο ΚΑΙ 14ο ΜΙΣΘΟ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ!!!

Την ίδια στιγμή ο ΣΕΒ παίρνει θέση και λέει ότι "ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ 13ο ΚΑΙ 14ο ΜΙΣΘΟ"

«Είναι άδικο και παράλογο να ανακύπτει εκ του μη όντος και ίσως εκ του πονηρού θέμα περικοπής μισθών στον ιδιωτικό τομέα που πληρώνει ήδη το σκληρότερο τίμημα στο βωμό της κρίσης, όταν το χρεοκοπημένο κράτος παραμένει αμείωτο και τα προνόμια των συντεχνιών του Δημοσίου ουσιαστικά άθικτα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ. Και επίσης η ΕΣΕΕ χαρακτηρίζει «μύθευμα» ότι η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων περνά μέσα από το μισθολογικό κόστος και θεωρεί ότι έχει στόχο να αρθούν όλα τα εμπόδια της νομοθεσίας για τις εργασιακές σχέσεις, ώστε να διευκολυνθεί η είσοδος νέων πολυεθνικών ομίλων, κυρίως στο λιανεμπόριο.
Το ωραίο είναι ότι στο τέλος βγαίνουν κάθε φορά και το παρουσιάζουν ως "μέγα επίτευγμα" το ότι δεν έγινε τίποτα με τον 13ο και 14ο μισθό ενώ στην ουσία ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα!!!. Απλά το συντηρούν μέχρι να έρθει η στιγμή (αν έρθει) που θα τεθεί τέτοιο θέμα και τότε ευχαρίστως θα προωθήσουν μέχρι και νομοθετική ρύθμιση για να το πετύχουν.
Τόσο τους μπαίνει στο μάτι !!!
Κανείς δεν τους πιέζει να κόψουν τον 13ο και 14ο μισθό. Μόνοι τους το ζητάνε. Ο κόσμος το έχει τούμπανο ρε ψευταράδες, σας έμαθε πόσο αξιόπιστοι και πόσο έγκυρες πληροφορίες διαδίδεται εσείς και τα τσιράκια σας οι δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου