Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??? ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ... ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ!!!

ΛΕΦΤΑΑΑΑ.jpgΛοιπόν τα ¨λεφτά υπάρχουν" και είναι πολλά. Υπάρχουν 600 δις ευρώ, είναι Ελληνικά και είναι στην Ελβετία. Είναι όλα εκείνα τα χρήματα που φαγώθηκαν στο χρηματιστήριο, στην ολυμπιάδα, είναι τα λεφτά από τις υπερτιμολογήσεις δημοσίων έργων, μίζες από εξοπλιστικά, είναι εν ολίγοις τα λεφτά που φαγώθηκαν και εξαιτίας των οποίων η λέξη Ελλάδα έχει γίνει συνώνυμη της λέξης Μπανανία απανταχού της γης. (Σίγουρα δεν είμαστε οι χειρότεροι όλων αλλά αυτή η εντύπωση έχει δημιουργηθεί με ευθύνη των εκάστοτε κυβερνώντων και των δηλώσεων τους προς τα έξω). .
Τα λεφτά αυτά λοιπόν είναι 100% ελληνικά, έχουν διεύθυνση και ονοματεπώνυμο, καθότι το τελευταίο πράγμα που μπορεί θα χαθεί από τη γη σε περίπτωση καταστροφής είναι όλα τα διατραπεζικά transactions. Για τους περίεργους να πούμε ότι οι κατσαρίδες θα έχουν εξαφανιστεί πριν τα transactions.
Όλα λοιπόν μπορούν να βρεθούν, ποιος έχει τι και που. Στη συνέχεια μπορούν να ελεγχθούν πως και πότε αποκτήθηκαν μέσω εξονυχιστικού πόθεν έσχες.
Και για να προλάβουμε. ΟΧΙ δεν είναι δύσκολο να γίνει αυτό. Το αμερικάνικο IRS έκανε αίτηση και οι Ελβετοί έκαναν μόκο και άνοιξαν κανονικότατα τους λογαριασμούς. Αλλά και ακόμα αν η Ελλάδα δεν μπορεί να το κάνει αυτό θα μπορεί να το κάνει η Γερμανία. Υπάρχουν υπόνοιες ότι τα χρήματα αυτά είναι αποτέλεσμα παρανομιών, τα ποσά είναι τεράστια, οι Ελβετοί ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ανοίξουν τους κωδικούς για έλεγχο.
Πρέπει λοιπόν ο επόμενος κυβερνήτης της χώρας, γιατί ο τωρινός δεν μπορεί και δεν πρόκειται να το κάνει και εκτός αυτού ηγείται ενός  πολύ διεφθαρμένου κόμματος, να πάει στους Γερμανούς και να πει λεφτά θέλετε, υπάρχουν, είναι κλεμμένα και βρίσκονται στην Ελβετία, βοηθήστε να ανοίξουμε τους κωδικούς να βρούμε ποιος έχει τι και εάν είναι παρανόμως αποκτηθέντα θα πάρουμε και εμείς και εσείς αυτά που δικαιούστε.
Από τα 600 δις τα μισά να είναι παράνομα ξεχρεωθήκαμε αγαπητοί νοικοκυραίοι πατριώτες. ΔΕΝ υπάρχουν δικαιολογίες.
Η χώρα πτώχευσε και εχθροί παραμονεύουν σε όλες τις μεριές του ορίζοντα.
Η μόνη λύση τα παιδιά μας να ζήσουν τις επόμενες δεκαετίες αξιοπρεπώς και να ξεβρομίσει η χώρα από νταβατζήδες για πάντα είναι αυτή.

Ακούει κανείς;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου