Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!

ελλάς πωλείται.jpgΌπως φάνηκε από την αμηχανία των πρώτων ωρών και την πολύ καθυστερημένη αντίδραση της κυβέρνησης στις αποκρατικοποιήσεις των 50 δις που εξήγγειλε η....... ΤΡΟΙΚΑ!, το πρόβλημα δεν ήταν αν τα γνώριζε ή όχι αυτά η κυβέρνηση. Σαφώς και τα γνώριζε αφού είχε επέλθει συμφωνία σε αυτό. Πιστεύει κανείς ότι οι της ΤΡΟΙΚΑΣ θα ερχόταν στην Ελλάδα να  κάνουν τις επιθεωρήσεις τους και θα έδιναν συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων και συνομιλιών και αυτά που θα έλεγαν δεν θα τα ήξεραν οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός??? Είναι δυνατόν???
Πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν ότι η ανακοίνωση του πακέτου έγινε από την  ΤΡΟΙΚΑ και όχι από την κυβέρνηση. Αυτό όμως, έδωσε την ευκαιρία στους κυβερνώντες να το παίξουν αντιστασιακοί και να δείξουν ότι διαφωνούν και αντιπαρατίθενται με την ΤΡΟΙΚΑ. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ (δηλαδή όλα ή σχεδόν όλα) άρχισαν τους πανηγυρισμούς και την προβολή της Ελληνικής αντίδρασης, που "σήκωσε μπαϊράκι" και "κάνει σκληρές δηλώσεις" και μπλα ,μπλα, μπλα!!!
Αλλά από θεατρινισμούς έχουμε χορτάσει! Στο μόνο που δεν μπορεί να τους πει κανείς τίποτα είναι στο έμφυτο ταλέντο υποκριτικής που διαθέτουν. Οι άνθρωποι είναι επιστήμονες στο είδος τους!!! Μας δουλεύουν στα ίσα και δεν ντρέπονται καθόλου!!! Αντίθετα καμαρώνουν για αυτό!
Θα έρθουν μόλις καταλαγιάσει η σκόνη και θα μας πουν με περίλυπο ύφος (αλά Λοβέρδο) ότι η "κακιά" ΤΡΟΙΚΑ μας επιβάλλει τα μέτρα αυτά και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Αλλά και πάλι έτσι ακριβώς δεν μας έχουν πει εμμέσως για όλα τα μέτρα τα οποία έχουν πάρει?. Άσχετα αν μετά έβγαινε η ΤΡΟΙΚΑ και διέψευδε ότι ζήτησε τέτοιου είδους μέτρα !!!.
Αυτό που μένει είναι ότι αφού φτάσαμε και το συζητάμε σημαίνει ότι το "νερό έχει μπει στο αυλάκι" και μένουν οι ανακοινώσεις.
"ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου