Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ-ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΜΕΝΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ!

στρουθοκαμηλισμος.jpgΜήπως μας πουν τώρα ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν είναι ψεύτης? Γιατί αν αυτός δεν είναι, κάποιος άλλος είναι!!! Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά το στήσιμο της προσφυγής μας στο ΔΝΤ όπως είχε παραδεχτεί και ο ίδιος ο υφυπουργός οικονομικών κ.Σαχινίδης στην ΝΕΤ για να βγαίνει αργότερα και να διαψεύδει το... VIDEO που τον έδειχνε να το λέει....
Οι υποψίες έχουν μετατραπεί πλέον σε βεβαιότητα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Ο επικεφαλής του ΔΝΤ αποκαλύπτει στο γαλλικό Canal+ ότι μίλαγε παρασκηνιακά από τον Δεκέμβριο του 2009!!! με τον πρωθυπουργό για προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ, την ίδια στιγμή ο κ.Παπανδρέου απέκλειε το ενδεχόμενο αυτό, αλλά ταυτόχρονα οδηγούσε την χώρα προς αυτή την κατεύθυνση. Τι πιστόλια στο τραπέζι, τι απειλές στους Ευρωπαίους, τι διαγγέλματα κλπ. όλα για το θεαθήναι!!!!
Όλα ήταν προαποφασισμένα και αφέθηκε εσκεμμένα η κατάσταση να φτάσει στο απροχώρητο μην παίρνοντας κανένα μέτρο για την οικονομία μέχρι τον Μάρτιο (υπενθυμίζω ότι το πρώτο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή από την παρούσα κυβέρνηση στις 26/2/2010 και ψηφίστηκε 12/3/2010 αφορούσε στο να δοθεί η Ελληνική Ιθαγένεια στους μετανάστες) και κάνοντας μόνο δηλώσεις για τα χάλια της οικονομίας (Τιτανικός, κλπ) ίσα για να προετοιμάσουν το έδαφος και να φτάσουμε στο σημείο να μην υπάρχει άλλη επιλογή πλην του ΔΝΤ.
Μετά από το Καστελόριζο στις 13/04/2010 μας ανακοινώθηκε η προσφυγή μας στο ΔΝΤ. Αφού όμως πρώτα φρόντισαν έτσι ώστε όλες μας οι προσπάθειες σαν χώρα για να σωθούμε να έχουν αποτύχει.
Από εκεί και πέρα ανέλαβαν όλα τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ σε ρόλο κυβερνητικών εκπροσώπων, να μας πείσουν για την αναγκαιότητα της προσφυγής μας στο ΔΝΤ. Έφταιγαν οι "κακοί" Ευρωπαίοι που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ, η "κακιά" Μέρκελ τα έκανε όλα. Να που όμως δεν ήταν έτσι και δεν είναι πλέον μόνο υποψία. Δεν έχουμε πλέον μόνο ενδείξεις!!!
Μας φλόμωσαν στα ψέμματα από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτές τις δεσμεύσεις είχαν αναλάβει?. Να μας πάνε σέρνοντας στο ΔΝΤ από την μία και να αλλοιώσουν την σύσταση του γηγενούς πληθυσμού σκορπώντας ιθαγένειες? Αν είναι αυτές τις έχουν τηρήσει κατά γράμμα!!! Μόνο που αυτές οι δεσμεύσεις δεν ήταν προς εμάς!!!!!!
Σειρά έχει το Αιγαίο και τα πετρέλαια του, όπου διαπραγματευόμαστε με τους Τούρκους για την δική μας ΑΟΖ. Γιατί όμως ξεκινάς να διαπραγματευτείς όταν μόνο εσύ έχεις να χάσεις? Έπεται λοιπόν συνέχεια. Και για την ΑΟΖ πάλι μας λένε ότι δεν υπάρχει μυστική διπλωματία , ότι δεν χάνουμε κυριαρχικά δικαιώματα και λοιπές αρλούμπες. Ποιος τους πιστεύει? Από αυτά που αφήνονται να διαρρεύσουν μάλλον μας προετοιμάζουν για άσχημη κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Άσχημη για εμάς βέβαια.
Τα ΜΜΕ άρχισαν ήδη να προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, αλλά είναι λίγο αργά για αυτό. Ακόμα και ο πιο αφελής έχει καταλάβει ότι παίχτηκε και παίζεται παιχνίδι πίσω από την πλάτη του και κανένα ΜΜΕ δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου