Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "1821" ΤΟΥ ΣΚΑΙ.ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!


greek_revolt_1821.jpg
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!!!!!! ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!!
Τι καλά που περνούσαμε λέει επί τουρκοκρατίας. Οι τούρκοι ήταν "ευτυχία,ανάπτυξη ευημερία πρόοδος και δεν υπήρξε σκλαβιά" . Αυτό μας λένε οι "αναλυτές", "ιστορικοί", παραχαράκτες της Ιστορίας ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Θέλουν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου σε εμάς και τα παιδιά μας!!!!!!!!!
Θέλουν να ξεχάσουμε γιατί η μνήμη είναι ΑΓΚΑΘΙ στα σχέδια τους!!!!!!!!!! Τα παραδείγματα είναι πολλά. Δεν εξυπηρετεί η ύπαρξη μας ως Εθνικό κράτος. Θέλουν να ξεχάσουμε ότι μας είχαν 400 χρόνια σκλαβωμένους!!! Κάναμε άσχημα που επαναστατήσαμε!!!!!!!! Αυτό μας λένε. Οι τούρκοι είναι φίλοι μας. Κάνουν ότι μπορούν για να μας πείσουν για αυτό. Δεν τους βολεύει να θυμόμαστε . Αλλάζουν τα βιβλία της Ιστορίας μας σιγά -σιγά. Αλοιώνουν τα γεγονότα.!!!!!!!!!!!!!!! Προπαγανδίζουν!!!! Όπως κάνουν και με τον ΔΝΤ και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!! ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ Ε ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!!!!!! ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου