Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Νέος πρωθυπουργός αλλά με ανεργία στο 18,4% και τα χαράτσια να εκκρεμούν!!

dissapointment.jpgΗ χώρα λέει βγήκε από την ακυβερνησία αφού βρέθηκε πρωθυπουργός αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα για τους Έλληνες που δοκιμάζονται από την ανεργία, την ανέχεια και τα πιο βάρβαρα φοροεισπρακτικά μέτρα που έχουν παρθεί ποτέ και που πλήτουν τους αδύνατους και μόνο.
Αν θέλει και αν μπορεί ο νέος πρωθυπουργός, πρέπει εκτός των άλλων να ελαφρύνει τον ζυγό των μισθωτών και συνταξιούχων και σε αυτά τα πλαίσια πρέπει να αναλάβει άλλος το υπουργείο οικονομικών μήπως και ενδιαφερθεί για τους πολίτες και όχι για τους τραπεζίτες.. Αλλά τι λέω? Γίνονται αυτά τα πράγματα? Υπάρχει περίπτωση ο νέος πρωθυπουργός, ο τραπεζίτης κ.Παπαδήμος να τα βάλει με τους ομοίους του? Με τίποτα!!!
Ομως για τους άνεργους σημασία έχει να βρουν δουλειά, για τους μισθωτούς και συνταξιούχους να επιβιώσουν από την φοροκαταιγίδα και το πλήθος των αντισυνταγματικών μέτρων και τελών που τους πίνουν το αίμα!!!
Το ζητούμενο λοιπόν είναι η ΤΗΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, η κοινωνική δικαιοσύνη και η σοβαρή ενίσχυση των ευπαθών ομάδων όπως είναι οι άνεργοι, οι ανάπηροι, οι τρίτεκνοι, οι πολύτεκνοι και γενικά οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι!!!
Ζητάμε πολλά κύριε Παπαδήμο??

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου