Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ !!!

V.jpgΔεν ξέρω τι θα γίνει και πως θα γίνει με την νέα μεταβατική ή οικουμενική ή εθνικής ενότητας ή δεν ξέρω τι κυβέρνηση, αλλά ξέρω το εξής. Εικάζεται ότι με την επικύρωση της δανειακής σύμβασης της 26ης Οκτωβρίου με αριθμό βουλευτών που θα φτάνουν ή θα ξεπερνούν τους 180 (ΠΑΣΟΚ + ΝΔ + ..??...) θα νομιμοποιείται και το πρώτο, το αρχικό αντισυνταγματικό σε όλα του Μνημόνιο και  οι αποφάσεις από εκεί και μετά που σκλαβώνουν την πατρίδα μας και εκχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα στους "συμμάχους" και δανειστές μας.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι φανερό το γιατί έγιναν όλα. Εξαγγελία δημοψηφίσματος ,απειλές εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, τρομοκρατία των πολιτών, συννενοήσεις με ευρωπαίους κλπ. Έγιναν για να καταστήσουν με το ζόρι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ το ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!! ώστε να μην είναι μαχητό στο μέλλον.!!!
Πιστεύω ότι αν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο είναι προτιμότερη η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Τουλάχιστον θα είναι κάτι που θα το επιλέξουμε εμείς σαν λαός και όχι οι "ηγέτες" μας.!!! Αν είναι αυτό που λένε η Εθνική επιλογή και οι κόποι και οι θυσίες για να είμαστε μέλος μιας ευρωζώνης που θα μας εκμεταλλεύεται θα μας βρίζει και θα μας μεταχειρίζεται σαν υπηρέτες και σκλάβους τότε να μου λείπει.
Για την σημερινή κατάσταση μας πήρε να φτάσουμε περίπου 30 χρόνια. Προσπαθούσαν με όλες τους τις δυνάμεις οι "ηγέτες" μας να υλοποιήσουν τα σχέδια των εντολοδόχων τους. Εκ' του αποτελέσματος τα σχέδια αυτά ήταν η αναίμακτη υποδούλωση μας για να μπορούν εύκολα να έχουν το πάνω χέρι οι "σωτήρες" μας στη διανομή των "ασημικών" και του ορυκτού μας πλούτου!!!  Και όχι μόνο αυτό. Μας λένε ότι εμείς είμαστε οι φταίχτες!!! Εμείς φταίμε για όλα. Όχι αυτοί που πήραν τις αποφάσεις. Όχι αυτοί που υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας!!! Όχι αυτοί που συνδιαλέγονταν με τους ξένους απεργαζόμενοι την καταστροφή μας!!!!!
Τελικά εδώ που φτάσαμε συμπεραίνω ότι μέσα στην μαύρη προπαγάνδα που εξαπέλυσαν όλο αυτό το διάστημα μέσω των προδοτικών ΜΜΕ (άλλο μεγάλο θέμα, που δεν είναι του παρόντος...) το ότι φταίμε εμείς είναι εν΄μέρει σωστό γιατί τους αφήσαμε να αλωνίζουν,να υποθηκεύουν και να εξευτελίζουν τη χώρα τόσα χρόνια, κοιμισμένοι στον ύπνο του δικαίου.
Ας ξυπνήσουμε έστω και αργά. Έστω και τώρα να συνειδητοποιήσουμε που είμαστε και που πάμε. Δεν αναγνωρίζουμε καμία πολιτική απόφαση που είναι ενάντια μας. Σε καμιά περίπτωση να μην δεχτούμε εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Δεν πολεμήσαμε με Τούρκους, με Γερμανούς, με Ιταλούς , με Βούλγαρους, με Αλβανούς για να παραδοθούμε αμαχητί στην Τρόικα!!!
Οι δρόμοι δεν πρέπει να μας χωρέσουν αν προκύψει μια τέτοια εξέλιξη!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου