Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Νέο είδος συναλλαγής εν' μέσω κρίσης. Ανταλλαγή αγαθών μέσω μικρών αγγελιών!!

μικρες αγγελιες.jpgΣημ. Η ανταλλαγή αγαθών είναι ένα πρώτο δείγμα αντίδρασης και προσπάθειας προσαρμογής στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται, εκ' μέρους των πολιτών. Αφού η κυβέρνηση εργάζεται για τους ξένους οι πολίτες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Και δυναμικά αλλά και δημιουργώντας τις συνθήκες εκείνες που θα τους επιστρέψουν να επιβιώσουν από εδώ και στο εξής.
Από τη στιγμή που η ίδια η "Ελληνική" κυβέρνηση εργάζεται για το χαμό μας, για την κατάργηση της μεσαίας τάξης και την δημιουργία λίγων κροίσων και πολλών εξαθλιωμένων, φανταστείτε τι σκέφτονται για μας οι ξένοι και τι θα μας κάνουν αν έχουν την ευκαιρία. Κανείς δεν θα μας λυπηθεί. Μόνοι μας πρέπει να τα βγάλουμε πέρα... Να δώσουμε συνέχεια σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Να τους δείξουμε ότι δεν θα μας τελειώσουν τόσο εύκολα!!! Αντίδραση με όποιον τρόπο μπορούμε!!!
---
Ένα εξοχικό διαμέρισμα ανταλλάσσεται με μεζονέτα. Μια επιπλωμένη γκαρσονιέρα προσφέρεται έναντι οικιακών εργασιών. Δύο οικόπεδα ανταλλάσσονται με μονοκατοικία στο Κορωπί.

Η αγορά μπορεί να έχει νεκρώσει, αλλά αρχίζει να ανθεί ένα άλλο είδος συναλλαγής: η ανταλλαγή αγαθών. Στις εφημερίδες πληθαίνουν οι αγγελίες για ανταλλαγή ακινήτων, αυτοκινήτων, ακόμη και υπηρεσιών. Όπως γράφει σήμερα η «Ελευθεροτυπία», υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν διστάζουν να προσφέρουν υπηρεσίες φύλαξης και φροντίδας σπιτιών, με αντάλλαγμα τη διαμονή σε αυτά.

Συχνές είναι και οι αγγελίες παραγωγών και γεωργών που πουλούν σε εξευτελιστικές τιμές τα προϊόντα τους, ενώ αρκετοί ζητούν να ανταλλάξουν τα προϊόντα που παράγουν, με άλλα τρόφιμα.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι παράξενες αγγελίες, όπως αυτή που ζητά ανταλλαγή δίκαννου όπλου με μηχανή μικρού κυβισμού ή μια άλλη που αναζητά αγοραστή για σπάνιο ουίσκι.
Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου