Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ!

ο καλός στρατιώτης.jpgΌσοι είδατε τον Λαζόπουλο χθες ίσως να διαπιστώσατε την αλλαγή στη στάση του ως προς τον κ.Παπανδρέου. Απέδωσε ούτε λίγο ούτε πολύ την κατάσταση που ζούμε στις μειωμένες ικανότητες -κατά τον κ. Λαζόπουλο- του κ.Παπανδρέου. Ότι σε όλα αυτά (ΔΝΤ, Μνημόνιο, ΤΡΟΙΚΑ, φορολογία....κλπ) μας οδήγησε λόγο ....βλακείας και άρα απαλλάσσεται!!!???
Βρέθηκε λοιπόν η λύση. Δεν φταίει ο Παπανδρέου, φταίνε οι μειωμένες δυνατότητες που έχει. Και καλά αν είναι έτσι, τότε το ίδιο ισχύει και για τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδη, κλπ και όλους όσους βοήθησαν να φτάσει η κατάσταση εδώ που είναι σήμερα!!! Αλλά για τους υπόλοιπους δεν είπε τίποτα!!!
Μάλλον τους προορίζει για αποδιοπομπαίους τράγους!!! - Όχι αυτός το ΣΥΣΤΗΜΑ που υπηρετεί -
Του είπαν λέει ψέματα και τους πίστεψε.... Τον καημένο!!!! Για το ξέσκισμα που μας κάνει λόγο των.... ψεμάτων αυτών... τίποτα. Γενικόλογες αερολογίες και χαχα και χουχου!!! Ξέχασε τις κατηγορηματικές διαψεύσεις, ξέχασε τα πιστόλια στο τραπέζι, ενώ ήδη είχε υπάρξει η συμφωνία για το ΔΝΤ μήνες πριν την οποία ο ίδιος ο Λαζόπουλος αποκάλυψε πέρυσι!!!. Γιατί το έκανε αν φέρεται έτσι τώρα, θα πει κάποιος.
Ίσως για να μην την αποκαλύψει άλλος αφού θα αποκαλυπτόνταν κάποια στιγμή!. Ξέχασε ότι το μόνο που ήθελε ο κ.Παπανδρέου ήταν η εξουσία με κάθε τρόπο -λεφτά υπάρχουν- , με κάθε μέσο. Ξέχασε τα Τ3 και Τ10, το ασφάλιστρο κινδύνου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, την αδράνεια σε οτιδήποτε αφορούσε την οικονομία για 5 μήνες!!! ώστε να οδηγηθούν τα πράγματα εκεί που έπρεπε, το φούσκωμα του ελλείμματος για να φανεί ότι είμαστε οι χειρότεροι όλων.
Είπε ακόμα ότι δεν υπήρχε σχέδιο και όλα έγιναν.... τυχαία!!! Σε ποιους απευθύνεται? Είναι δυνατόν να υποτιμά τόσο πολύ την νοημοσύνη μας? Σχέδιο υπήρχε, υπάρχει και εφαρμόζεται εξ' αρχής!!!!
Ήταν μια άθλια μεθόδευση για να φτάσουμε στο σημείο να τα ξεπουλήσουμε όλα έναντι πινακίου φακής!!! Και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Μαζί και τον ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ!!!! γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε, για αυτό τον ορυκτό πλούτο και το ποιος θα τον εκμεταλλευτεί έγιναν και γίνονται όλα!!!
Για αυτό καλά κάνει ο "καλός στρατιώτης Λαζόπουλος" και εκτελεί την υπηρεσία του, αλλά πλέον οι ιθαγενείς έχουν ξυπνήσει, υποφέρουν και κινδυνεύουν να μείνουν νηστικοί και για αυτό κανένας "καλός στρατιώτης" δεν θα μπορέσει να τους χαλιναγωγήσει και να τους κοιμίσει πάλι!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου