Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΚΑΤΑ 3%

φάκα.jpgΗ κατάργηση των μετρητών και η αντικατάσταση τους με κάρτες μπήκε σε διαδικασία άμεσης υλοποίησης.
Ξεκίνησαν με κίνητρα. Όποιος χρησιμοποιεί πιστωτική κάρτα για τις αγορές του, θα τυγχάνει εύνοιας από το σύστημα με μείωση 3% του ΦΠΑ σε πρώτη φάση. Οι υπόλοιποι που θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν μετρητά θα πληρώνουν επιπλέον 3% ΦΠΑ σαν "πρόστιμο" για αυτή την επιλογή τους.
Στη συνέχεια θα δοθούν και επιπλέον κίνητρα, έτσι ώστε όλοι να δελεαστούν και να κάνουν το "σωστό" που θα είναι να βγάλουν πιστωτική κάρτα. Το επόμενο στάδιο θα είναι η επαναπροώθηση της Κάρτας του Πολίτη με τα ανάλογα κίνητρα και σε αυτή την περίπτωση. Στην κάρτα θα περιλαμβάνεται νέο "ασφαλές" microchip με δεδομένα του χρήστη. Ανώδυνα δεδομένα αρχικά, που σταδιακά θα εμπλουτίζονται με διάφορες προφάσεις μέχρι να φτάσουν στο σημείο που θα περιλαμβάνονται όλα όσα θέλει το σύστημα να περιληφθούν.
Στη συνέχεια θα μας υποχρεώσουν να χρησιμοποιούμε μόνο κάρτες, για χάρη της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και της πάταξης της ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ!!!  Όποιος αντιδρά θα θεωρείτε ύποπτος για εγκληματική δραστηριότητα και φοροδιαφυγή και άρα θα σταμπάρεται σαν παράνομος ή στην καλύτερη περίπτωση θα περιθωριοποιείται!!!
Κάπως έτσι ο Big Brother θα αναλάβει δράση και θα ελέγχει τη ζωή μας. Θα επιφορτιστεί στον έλεγχο και  μάντρωμα των "καλών" άσπρων προβάτων και την τιμωρία των "κακών" μαύρων.
Σας φαίνεται υπερβολικό το σενάριο? Για σκεφτείτε το. Δεν είναι καθόλου υπερβολικό, μόνο εξαπλουστευμένο!!
Από ότι φαίνεται το σενάριο αυτό ξεκίνησε να το υλοποιήσει αυτή η κυβέρνηση των θιασωτών της Νέας Τάξης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η κυβέρνηση των εκβιασμών.
Όπως αναφέρει ένα από τα επίσημα όργανα του καθεστώτος, η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", το "Υπουργείο Φορομπηχτικής πολιτικής και Χαρατσίων" αποφάσισε να διευκολύνει τις τράπεζες...εεεε τους πολίτες ήθελα να πω!!! . Έτσι όποιος θέλει έκπτωση από το ΦΠΑ πρέπει να χρησιμοποιεί πιστωτικές κάρτες... Με το ζόρι δηλαδή να κάνουμε τις αγορές μας με κάρτα αν θέλουμε χαμηλότερες τιμές. Έμμεσα δηλαδή μας εκβιάζει και μας λέει ή χρησιμοποιείτε πιστωτικές ή θα πληρώνετε περισσότερα από τους υπόλοιπους...
Και ρωτάω τώρα εγώ
α) γιατί ουσιαστικά πρέπει να υποχρεωθώ να έχω πιστωτική κάρτα εκβιαζόμενος?
β) στην περίπτωση χρεωστικής, γιατί με υποχρεώνουν να έχω τραπεζικό λογαριασμό?
γ) το ΦΠΑ θα είναι μειωμένο κατά 3%, θα είναι μειωμένα και αστρονομικά επιτόκια των πιστωτικών καρτών κατά 3%?
δ) μήπως και αυτό το μέτρο όπως και της μισθοδοσίας μέσω τραπεζών δεν έχει καμία σχέση με την διευκόλυνση των καταναλωτών αλλά με την ρευστότητα των τραπεζών?.
ε) η εφαρμογή της ατζέντας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ήταν μέσα στις προγραμματικές δηλώσεις της προηγούμενης ή της νέας κυβέρνησης?
στ) γιατί το όλο σκηνικό μου θυμίζει τις προφητείες των Αγίων της Εκκλησίας μας? (Κανείς δε θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνο αυτός που έχει χαραγμένο το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ χρειάζεται η σοφία. Όποιος έχει μυαλό ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, που είναι αριθμός ανθρώπου· ο αριθμός του είναι χξστ' (666)" (Αποκ. 13, 16-18))

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου