Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ρωσία:"Οι ΗΠΑ έδωσαν εκατομμύρια δολάρια και επηρέασαν το εκλογικό αποτέλεσμα" !

vladimir poytin.JPGΟ Ρώσος πρωθυπουργός με προσωπική επίθεση στη Χίλαρι Κλίντον ανέβασε τους τόνους  εν όψει των μαζικών κινητοποιήσεων του Σαββάτου σε ολόκληρη τη ρωσική επικράτεια για τις κατηγορίες περί εκλογικής νοθείας
Στην πρώτη του παρέμβαση για τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις ο Ρώσος πρωθυπουργός κατηγόρησε ευθέως την Ουάσιγκτον και την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών ότι βρίσκεται πίσω από τις μετεκλογικές διαμαρτυρίες στη Ρωσία και ότι επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής δίνοντας εκατομμύρια δολάρια.
«Έθεσε τον τόνο για.......
μερικούς ακτιβιστές της αντιπολίτευσης, τους έδωσε το σήμα, αυτοί άκουσαν το σήμα και ξεκίνησαν τη δράση τους», δήλωσε ο Πούτιν αναφερόμενος στη Χίλαρι Κλίντον, προσθέτοντας ότι κάποιοι από τους διαδηλωτές επιδιώκουν τους δικούς τους εγωιστικούς πολιτικούς στόχους. «Είμαστε όλοι ενήλικοι εδώ και καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι από τους διοργανωτές ενεργούν σύμφωνα με ένα γνωστό σενάριο και τα δικά τους μισθοφορικά πολιτικά συμφέροντα», προσέθεσε ο Ρώσος πρωθυπουργός.

Εν τω μεταξύ, ένας εθελοντής παρατηρητής στις εκλογές, ο 31χρονος Ντμίτρι Φινίκοφ, ανέβασε στο Ιντερνετ αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία είδαν πάνω από 150.000 άνθρωποι και δείχνουν εκλογικούς αντιπροσώπους να πετούν τα επίσημα αποτελέσματα ενός εκλογικού τμήματος, όπου η «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν ερχόταν τρίτη, αλλά ως διά μαγείας εμφανίστηκε πρώτη στην τελική καταμέτρηση.

Αποφασισμένος να συνεχίσει να μιλάει για την κατάσταση στη Ρωσία εμφανίστηκε ο Λευκός Οίκος. Απαντώντας στις κατηγορίες του Πούτιν περί "αμερικανικού δάκτυλου" πίσω από τις διαδηλώσεις, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, δήλωσε ότι ενώ η κυβέρνηση Ομπάμα έχει επιδιώξει να συνεργάζεται με τη Μόσχα σε θέματα κοινών συμφερόντων, "όταν παραβιάζονται δικαιώματα στη Ρωσία ή σε άλλη χώρα, θα μιλάμε ανοιχτά".
Την ώρα που στην Αμερική ο νέος στρατιωτικός νόμος ισχύει από χτες..


Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου