Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Συνταξιούχοι και μισθωτοί, οι ......εχθροί της Ελλάδας και του Βενιζέλου!!!

λύκοι .jpgΤουλάχιστον ας μας το πει ο κ. Βενιζέλος ότι οι συνταξιούχοι οι μισθωτοί, οι τρίτεκνοι, οι πολύτεκνοι, οι ιδιοκτήτες και γενικά οι αδύνατοι (εύκολα θύματα) αποτελούν για αυτόν κόκκινο πανί και για αυτό τους ξεσκίζει όπου τους βρει!!! Του φταίνε οι συντάξεις οι μισθοί και τα κοινωνικά επιδόματα για το σημερινό χάλι που έχουν οδηγήσει τη χώρα οι πολιτικές της ρεμούλας και της αρπαχτής. Του φταίνε οι συντάξεις τα επιδόματα και οι μισθοί για το πελατειακό κράτος που δημιούργησε αυτός και οι ομοιοί του. 
Αυτοί φταίνε για τα χάλια της Ελλάδας κατά το υπουργείο οικονομικών. Οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι τρίτεκνοι, οι πολύτεκνοι και εσχάτως οι ιδιοκτήτες!!!
Κατά το υπουργείο (και αυτό φαίνεται από τις πράξεις του) δεν φταίνε όμως οι ίδιοι οι πολιτικοί που διαχειρίστηκαν το κράτος, δεν φταίνε οι συγγενείς τους που βολεύτηκαν όλοι μέχρι πέμπτου βαθμού συγγένειας στο Δημόσιο, δεν φταίνε οι αυλικοί και οι παρατρεχάμενοι τους που έγιναν λεφτάδες και ιδιοκτήτες από τις ρεμούλες, δεν φταίνε οι επιχειρηματίες που λυμαίνονται τόσα χρόνια το ελληνικό δημόσιο σε αγαστή συνεργασία με τους πολιτικούς, δεν φταίνε οι μεγαλοκαταθέτες Έλληνες της Ελβετίας που τα κονόμησαν από τις αρπαχτές και τα φακελάκια!!! Κανείς από όλους αυτούς.
Κατά τα άλλα ο κ.Βενιζέλος "συμπάσχει" λέει με εμάς.... Συμπάσχει σε τι???
Μήπως δεν μπορεί να πληρώσει τα δάνεια του, τους λογαριασμούς του, το νοίκι του, τους υπέρογκους άδικους και αντισυνταγματικούς φόρους  που επιβάλει ο ίδιος, να κάνει τα ψώνια του μήνα, να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο του, να βάλει πετρέλαιο θέρμανσης, να καλύψει τις ίδιες υποχρεώσεις με συνεχώς μειούμενο εισόδημα??? Τι από όλα αυτά δεν μπορεί να κάνει ο κ. Βενιζέλος και.... συμπάσχει???
Από ποιο καναπέ συμπάσχει??? Από ποιο εστιατόριο??? Από ποια βίλα???
Η υποκρισία και η κοροϊδία και ο λαϊκισμός πάντα περίσσευαν και θα περισσεύουν σε αυτό τον τόπο!!! Όμως μην υποτιμάτε άλλο την νοημοσύνη μας κ. Βενιζέλο και κύριοι της κυβέρνησης. Δεν μας κάνουν πλέον εντύπωση τα καθρεφτάκια... Γνωρίζουμε πολύ καλά το ρόλο σας και τις επιδιώξεις σας. Και ....που θα πάει θα έρθει η στιγμή και τότε θα σας περιμένουμε όλους σας στη γωνία... Μέχρι τότε μπορείτε να συνεχίσετε να μας δουλεύετε ξεδιάντροπα  και να "συμπάσχετε" μαζί μας!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου