Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ

βασανιστηρια1.jpgΔεν μας ενδιαφέρουν οι ....διευκολύνσεις του υπουργείου για το χαράτσι. Όλα όσα κάνουν δήθεν για διευκόλυνση μας, είναι εκ΄του πονηρού.
Θέλουν με αυτό τον τρόπο να αποδεχτούμε το χαράτσι (τέλος) των ακινήτων νομιμοποιώντας ένα καθόλα αντισυνταγματικό φοροεισπρακτικό-φορομπηχτικό νόμο.
Θα μας διευκολύνουν λέει να το πληρώνουμε σε μηνιαίες δόσεις!!! Να πληρώνουμε ενοίκιο στο κράτος για να μένουμε στο σπίτι μας !!!
Μας λένε δηλαδή ότι επειδή το κράτος είναι ανίκανο να τα βάλει με τον εαυτό του κατά πρώτον και με αυτούς που πρέπει κατά δεύτερον θα την πληρώνουν μονίμως οι αδύνατοι.
Αν πρέπει κάποιος να πληρώσει αυτοί είναι οι μεγαλοκαρχαρίες που τώρα κοιτάνε να την πληρώνουν το μικρά ψάρια και γελάνε!!! Ποιοι είναι αυτοί?? Τους ξέρουν οι κυβερνώντες ποιοι είναι αλλά αυτούς δεν έχουν τα "κάκαλα" να τους ακουμπήσουν γιατί ως γνωστόν είναι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!
Εκεί που πρέπει να φανούν δίκαιοι και δυνατοί αποδεικνύονται δειλοί και τιποτένιοι!!!
Μέχρι το 2009 έβγαιναν στα ΜΜΕ και μας δούλευαν και απορούσαν ΤΟΤΕ πως τα έβγαζαν πέρα οι άνθρωποι του μόχθου, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, οι ευπαθείς ομάδες, οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι....κλπ .Μετά όμως ήρθαν στην εξουσία και ενώ μας έχουν ξεσκίσει στην φορολογία ....
(νέοι φόροι,  αυξήσεις υπαρχόντων φόρων,  αύξηση φόρου κατανάλωσης βενζίνης -διπλασιασμός τιμής, μείωση αφορολογήτου στις 8000 και τώρα στις 5000,  διάλυση ασφαλιστικού,  μείωση μισθών και συντάξεων,  μείωση πολυτεκνικών επιδομάτων, μείωση προνοιακών επιδομάτων,  εξομοίωση τιμής πετρελαίου θέρμανσης με κίνησης,  αύξηση τελών κυκλοφορίας,  έκτακτη-τακτική εισφορά με το ζόρι κλπ ...)
.... βγαίνουν οι υποκριτές, οι επαγγελματίες ψεύτες (πολιτικοί), οι εξαθλιωτές του λαού και ΑΠΟΡΟΥΝ γιατί να μην μπορούμε να πληρώσουμε το χαράτσι !!!!!!!!! Τους φαίνεται περίεργο!!! Γιατί όπως είπε και ο Μπέρτολ Μπρεχτ
«Αυτοί που αρπάνε το φαί απ το τραπέζι κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα ζητάν θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάν στους πεινασμένους για τις μεγάλες εποχές που θα 'ρθουν.»
Έτσι και οι επαγγελματίες ψεύτες πολιτικοί μας. Επειδή αυτοί είναι ΧΟΡΤΑΤΟΙ δεν μπορούν να καταλάβουν την εξαθλίωση στην οποία έχουν βυθίσει το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας που αποτελείται από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους... και συνεχίζουν και απαιτούν να πληρώσουμε γιατί είμαστε ακόμα ζωντανοί και δεν πεθάναμε με τόσα που μας έχουν κάνει!!! Μας τιμωρούν γιατί ζούμε ακόμα!!!
Βγαίνουν και οι αντιπολιτευόμενοι και λένε και αυτοί να πληρώσουμε παρόλο που θεωρούν και αυτοί αντισυνταγματικό τον νόμο με την διαφορά να μην πληρώσουν οι ευπαθείς ομάδες!!!! Μα μετά από τέτοιο ξέσκισμα στην φορολογία όλοι έχουμε γίνει ευπαθείς ομάδες!!! Άρα και αυτοί τον θέλουν τον νόμο!!!
Αν λοιπόν όλοι αυτοί που βρίσκονται στην πολιτική σκηνή της χώρας απορούσαν για το βιοτικό επίπεδο το 2009 τώρα τι έρχονται να μας πουν????
Και τελικά είναι ή δεν είναι αντισυνταγματικό το χαράτσι των ακινήτων??? ΕΙΝΑΙ 100%. Για αυτό πρέπει...
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ !!! ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου