Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Οι συγγενείς των βουλευτών (υπάλληλοι βουλής) παίρνουν ΜΠΟΝΟΥΣ, οι υπόλοιποι ...



βουλή.jpg
Σημ. Ποιοι είναι αλήθεια οι υπάλληλοι της βουλής? Μα φυσικά είναι οι συγγενείς των "βολευτών" που περνάνε από τη βουλή και βολεύουν εκεί τους συγγενείς τους. Για αυτό και οι 16 μισθοί. Για να ξύνονται!!!! 
Είπαν να τους καταργήσουν και αμέσως εφευρέθηκαν ΜΠΟΝΟΥΣ για να τα ξαναπάρουν από την πίσω πόρτα ελέω Πετσάλνικου!!! Είναι ένα από τα αντιπροσωπευτικότερα παραδείγματα κοινωνικής αδικίας. Άλλοι δεν έχουν να φάνε και τους κόβουν παρόλα αυτά λεφτά γιατί λέει δεν υπάρχουν λεφτά, αλλά για τα βύσματα της βουλής το κράτος βρίσκει !!! Και πως να κάνει αλλιώς αφού εκεί μέσα είναι όλο το συνάφι όλων των πολιτικών κηφηνών που έχουν περάσει και ξεκοκαλίσει αυτόν τον τόπο!!!!!!
---
 Tη χορήγηση ενός οικονομικού μπόνους στους υπαλλήλους της αποφάσισε η Βουλή, μετά από πρόταση του προέδρου της, Φίλιππου Πετσάλνικου, ώστε να αποκαταστήσει εν μέρει τις απώλειες των εργαζομένων στο Κοινοβούλιο από την κατάργηση του 15ου και 16ου μισθού.
 Βάσει αλλαγών που εισηγήθηκε στην Ολομέλεια ο κ. Πετσάλνικος, μεταξύ των οποίων και η ένταξη των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων στο ενιαίο μισθολόγιο και βαθμολόγιο, θεσμοθετήθηκε το μπόνους προς τους υπαλλήλους με την ονομασία «Κίνητρο Επίτευξης Στόχων Στήριξης του Κοινοβουλευτικού Έργου», όπως αναφέρει «Το Έθνος».
Το συγκεκριμένο επίδομα αντιστοιχεί στο επίδομα «κινήτρου απόδοσης» που ισχύει στο δημόσιο τομέα και θα καταβάλλεται στη λήξη κάθε κοινοβουλευτικής περιόδου, ενώ δεν καθορίζεται το ύψος του και το αν θα καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου