Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. !!

πλοίο που βουλιάζει.jpgΗ Νέα Τάξη μέσω του ΔΝΤ, των Αγορών-Τραπεζών και ΚΥΡΙΩΣ μέσω των δικών μας προδοτών  (γιατί τα κάστρα πέφτουν από μέσα)  μας έχει βάλει σε μια πορεία καταστροφής που πολύ δύσκολα θα αποτρέψουμε, αφού μας έχουν δεμένους χειροπόδαρα. Γιατί όμως ενδιαφέρονται τόσο πολύ να μας καταστρέψουν? Τι είναι αυτό ζητάνε?
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , τα λεφτά, τα δάνεια, τα χρωστούμενα, οι τόκοι ....τα οικονομικά.
Άλλο πράγμα τους ενδιαφέρει.
Θέλουνε να μας τελειώσουνε και ΗΘΙΚΑ /ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ σε ένα σημαντικό βαθμό το έχουν καταφέρει, με τον αφελληνισμό στην παιδεία μας στην γλώσσα στον πολιτισμό. Με τις ιδεολογίες και προπαγάνδες ταύτισης του έμφυτου πατριωτισμού με την μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό. Με τη συκοφάντηση κάθε πατριωτικού λόγου με δήθεν νεοναζιστικές καταστάσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια είναι κοινωνικά αποδεκτό ότι όποιος
αναρτά την Ελληνική σημαία στις εθνικές γιορτές είναι .... εθνικιστής , φασίστας , χουντικός, και εν πάση περιπτώσει γραφικός.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, τη βιολογική εξαφάνισή, μας το ετοιμάζουν με τα "οικονομικά μέτρα" που έρχονται. Την Φτώχεια την ανέχεια την ψυχολογική μας κατάπτωση, τις αυτοκτονίες και παράλληλα την αδυναμία του κόσμου να έχει πρόσβαση και στην ελάχιστη αξιοπρεπή ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη.
Παράλληλα με τα παραπάνω εδώ και χρόνια μας έχουν φέρει τους λαθρομετανάστες εδώ και τους διαφημίζουν ως κακόμοιρους πρόσφυγες, ενώ αποτελούν στην ουσία την πέμπτη φάλαγγα
που θα μας αποτελειώσει κοινωνικά-φυλετικά.
Τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται εδώ θα γίνονται εύκολα "ελληνόπουλα" όπως και αυτά από τις επιγαμίες. Σε συνδυασμό με την ραγδαία ελάττωση του πληθυσμού των Ελλήνων( η οποία μεθοδεύτηκε και αυτή με την "απελευθέρωση" των εκτρώσεων ) σε μία δεκαετία και κάτι θα έχουμε μία σύνθεση πληθυσμού
50-50 , Ελλήνων - Μη Ελλήνων. Τους κάνουν νόμιμους πολίτες αλλά δεν θα έχουν το ελεύθερο κύτταρο που έχουμε εμείς οι Έλληνες.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.
ΓΙΑΤΙ;
γιατί σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη που λέγεται Ελλάδα ζουν οι τελευταίοι ανοργάνωτοι, ανυπότακτοι, απρογραμμάτιστοι, αμετροεπείς, μη αγελέοι, μη στατιστικά προσαρμόσιμοι και απρόβλεπτοι άνθρωποι .
Τα "κακά παιδιά" , που θέλουν να μην δουλεύουν για να πλουτίζουν οι τράπεζες και τα αφεντικά ΑΛΛΑ για να ζουν καλά οι ίδιοι.
Και επίσης για να "μπούνε στο μάτι" του γείτονα και του συγγενή! Όλο αυτό όσο κακοφορμισμένο και να είναι και εκφραζόμενο από τύπους "ελληνάρα" και να είναι, δεν παύει να αποτελεί την τελευταία εκδήλωση ελεύθερης βούλησης και φρονήματος.
Το γνωστό "έτσι γουστάρω" και "ξέρεις ποιός είμαι εγώ".

Αυτή η νοοτροπία που μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση ως λαό, είναι αυτή ακριβώς που μπορεί να μας σώσει. Ας μην υπακούσουμε λοιπόν σε ότι πάνε να μας επιβάλλουν .."Γιατί έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ"
και "Ας τους δείξουμε ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ".
Αυτό είναι το κύτταρο του Έλληνα - Ελεύθερου -Ανυπότακτου Ανθρώπου του οποίου ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει.
ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ , ΟΧΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σε παγκόσμιο επίπεδο και ο θεματοφύλακας της ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , αυτός είναι ο στόχος τους εν τέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου